fbpx
greater.dk | BRAND Checkup
59912
product-template-default,single,single-product,postid-59912,theme-pitchwp,qode-core-1.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,columns-3,type1,ajax_fade,page_not_loaded,,pitch child-child-ver-1.0.0,pitch-ver-2.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,grid_1300,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

BRAND Checkup

DKK3,000.00

Kategori:

Tiltrækker du de rigtige kunder til din virksomhed?

Vil du gerne vide hvordan du skiller dig ud fra dine konkurrenter?

Er du bange for det bliver dyrt at hyre en ekspert? 

Kan du ikke finde hoved og hale i branding?

 

Et Brand Checkup er skåret indtil benet og er en skarp problemknuser til en fornuftig pris. 

Hvor stærkt er dit BRAND?
Afspejler dit brand virksomhedens værdier og egenskaber, så det tryllebinder dine drømme kunder? Hvad er det næste design skridt i din virksomhed? Hvordan forandrer du dit brand? Hvordan adskiller du dit brand fra dine konkurrenters?

Skab et stærkt grundlag
Opbygning af et solidt og gennemtænkt brand kan være en af de vigtigste ting, du gør for din virksomhed og det kan omdanne din forretning fra en lille spiller til succesfuld konkurrent. Ved at brande korrekt får du de rigtige mennesker til at lægge mærke til virksomheden og sorterer de forkerte fra.

Skil dig ud fra mængden og tiltræk dine drømme kunder!
Jeg giver dig en kort og præcis hjælp via mit BRAND Checkup – og du ender med at få styr og fokus på de rigtige elementer – så du med unik branding kan tiltrække dine drømmekunder! Vi finder frem til den kombination, der virker bedst for din virksomhed og pengepung, så du kan fremover kan koncentrere dig om det du er bedst til.

Lad min erfaring komme dig og din virksomhed til gode!
Dit brand skal afspejle virksomhedens værdier og egenskaber, så det tryllebinder dine drømmekunder. Jeg er klar til at hjælpe dig og kan give dig professionel feedback.

Lad os stille skarpt på din virksomhed!
Book nu og så sender jeg en række spørgsmål du skal svare på og returnere! Vi aftaler et telefonmøde hvor vi sammen bruger 60 min på bla. at gennemgå de spørgsmål, du har svaret på. Jeg stiller skarpt på de ting, der skal arbejdes med i din virksomhed i forhold til branding så du fremover kan skille dig ud fra mængden.

BOOK DIT BRAND Checkup med det samme!

#brandcheckup #letstalk #greaterco #blivetbrand #branding