Bliv et BRAND online kursus
64043
page-template-default,page,page-id-64043,theme-pitchwp,select-core-1.4,woocommerce-no-js,pitch-child-child-theme-ver-1.2,pitch-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive

BLIV ET BRAND ONLINE KURSUS

Få opskriften på hvordan du gør dit brand stærkere, og hvordan du skaber og ændrer dit brand.  Opbygning af et solidt og gennemtænkt brand kan være en af de vigtigste ting du gør for din virksomhed og det kan omdanne din forretning fra en lille spiller til succesfuld konkurrent.

Igennem de sidste 25 år i reklame og designbranchen har jeg lagt mærke til hvad der sker når man virkelig arbejder grundigt med branding. De rigtige mennesker bliver tiltrukket af din virksomhed og de forkerte falder væk. Det er win-win for alle.

Og derfor er jeg blevet en smule besat af at formidle branding og hjælpe dig med komme videre med din. Det her kursus er skabt, så det bliver nemmere for dig at komme i gang.

Du behøver ikke møde op eller deltage i noget – du kan gennemgå det hele hjemme fra sofaen, kontoret, fra sommerhuset eller udlandet, når det passer dig. Online kursus  kræver kun at du bruger lidt tid på de enkelte emner – når det passer dig. Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge.

 

Hvordan foregår et online kursus?

Når du har tilmeldt dig og betalt kurset, modtager du en mail med et link til online platformen.

Alle moduler ligger samlet i greater.dk.thinktific.com. Du bestemmer helt selv, hvornår du vil arbejder med tingene. Du har ubegrænset adgang til materialet, så du kan høre og læse det så mange gange du vil. Det er dit. Den er skabt for, at det skal være nemt for dig at arbejde med din virksomheds branding. Og gentage på et senere tidspunkt – hvis du vil.

 

Kræver det at jeg kan noget grafisk?

Kurset er lavet fordi det med relativt få og enkle værktøjer og processer

kan lykkes at skabe en bedre helhed i virksomhedens identitet.

Og NEJ det kræver ikke at man kan hverken Adobe Photoshop eller indesign.

Men jeg har en række andre ideer til hvordan du selv kan løse en del af problemerne uden at skulle købe dig til en fuldtids grafiker eller lære et professionelt grafisk program fra bunden af.

 

Hvem er jeg

Mille Gjerulff Nicolaysen ejer branding- og designbureauet GREATER.DK og arbejder på tværs af brancher med små, og større virksomheder med at forstå deres egen virksomhed bedre og blive bedre brandet.