1766
page-template-default,page,page-id-1766,select-core-1.6.1,pitch-child-child-theme-ver-1.2,pitch-theme-ver-3.7,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Bag GREATER er Mille Gjerulff Nicolaysen og Jakob Boni. Begge uddannede og kreative med mange års erfaring. 

Vores opgaveløsninger udspringer af ”den gode idé”, uanset hvilket output opgaven ender med. Vi er nyskabende, skarpe og direkte, men vi kan ikke (desværre) ikke alt. Derfor har vi et omfattende netværk, bestående af udvalgte personer (med ” GREATEST” færdigheder), indenfor faget.

Vi kan løse enhver opgave – selv, via vores netværk, eller outsource til eksterne kompetencer, alt efter opgavens type og omfang.

Vi sparer udgifterne til dyre lokations, receptionister og sushikokke! Til glæde for os som leverandør, dig som kunde og til gavn for opgaven og ikke mindst budgettet.

Mille_FB

I dag driver jeg brand-bureaet GREATER med AD’er Jakob Boni. Igennem de sidste 25 år i reklame og designbranchen har jeg lagt mærke til hvad der sker når man virkelig arbejder grundigt med branding. Jeg er helt vild med branding og hvad det gør for din virksomhed. 

m
m
igor-son-328211-unsplash
m
james-healy-716454-unsplash
jakobboni_300x300

Jakob Boni er Art Director med solid baggrund hos bla. Kino og Ekstra Bladet.

Han har lavet Stuhr, DR Koncerthus, Dennis Knudsen, Jan Thomas Studio Skincare m fl.

trent-erwin-338084-unsplash