Portfolio Categories Art Direction
-1
archive,tax-portfolio_category,term-art-direction,term-287,theme-pitchwp,select-core-1.4,woocommerce-no-js,pitch-child-child-theme-ver-1.2,pitch-theme-ver-3.4.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,grid_1300,vertical_menu_with_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Martinkreutzer.dk

Relancering af Martins website Martinkreutzer.dk til ny målgruppe

Martin siger:

“Det er en kæmpe fornøjelse at samarbejde med Mille, for hun knokler på indtil produktet er lige som du vil have det; og mere til Et stort plus er hendes unikke evne til at sparre omkring detaljerne, for som lægmand er det alt for nemt at tænke “det er fint det her” . Her er hendes professionelt indspark med til at skabe den berømte detalje, der får det hele til at fremstå snorlige.”

 

Continue Reading

Dead and Fermented

Dead and Fermented – Henrik Yde og Steven Achiam’s genistreg der vandt Gourmand International 2015 i kategorien photography.

Mille Gjerulff Nicolaysen stod for hele produktionsforløbet – rentegning, produktionstilrettelægning og holdt tråd i trykprocessen hele vejen fra ide til færdig bog.

Continue Reading

Saint Tropez

Som fast tilknyttet grafiker sidder Mille med mange kampagner og opgaver fra stickers til bannere og hvad der dertil ellers hører af elementer!

Continue Reading

Bolou

Bolou er en eksklusiv smykkebutik i Charlottenlund

Logo, brevpapir, visitkort mm special håndlavede kuverter på lækkert glittet papir.

 

 

 

Continue Reading